Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 63

Nationaal

Landskampioen eenvoudig langs Lelystad

Crusaders reborn hard again

Amsterdam Crusaders - Lelystad CommandersOp deze tropische eerste paasdag staat het tweede duel tussen de concurrenten in poule A, de Amsterdam Crusaders en de Lelystad Commanders, op het programma. De uitslag kan alles bepalend zijn voor de o zo belangrijke play-off spot in de sterke poule A.

Crusaders declasseert Panthers

Landskampioen wint derby in voorbereiding op de halve finale EFAF Cup.

Touchdown Joey Kraan - © Michael RosaOp deze fabuleuze eerste pinksterdag speelt de landskampioen en competitieleider thuis op Sportpark Sloten zijn negende competitie wedstrijd tegen stadsgenoot Amstelland Panthers.
Deze wedstrijd staat voor de Crusaders geheel in het teken van de voorbereidingen voor het treffen tegen Praag Panthers a.s. zondag voor de halve finale van de EFAF Cup.

Crusaders eenvoudig langs Leiden

RB Marciani Heinze duikt voor extra meters. - © Michael RosaOp deze natte en winderige dag spelen de Landskampioenen alweer hun achste seizoenswedstrijd. Hoewel er sportief weinig op het spel staat voor de Mokumse equipe, de Crusaders zijn al geplaatst voor de play-offs, is het qua prestige altijd een beladen wedstrijd tegen Leiden.

Crusaders langs Wildcats

© Michael RosaDe landskampioen ontmoete vandaag de vice landskampioen uit Maastricht. Maastricht, wat tot nu toe gemiddeld 43 punten per wedstrijd scoorde, moest het opnemen tegen de beste verdediging van Nederland die nog geen punt heeft doorgelaten in de Nederlandse competitie.

Amsterdam wist al snel te scoren, maar kwam in de rest van de wedstrijd niet tot scoren wat inhield dat het op de verdediging aan kwam. En die stond weer als een huis en wist weer de nul te houden tegen het hoogst scorende team uit het zuiden.

Crusaders op generale repetitie in Domstad

© Michael RosaMet een 00-30 overwinning hebben de Amsterdam Crusaders hun kunnen voorbereiden op hun EFAF-Cup wedstrijd zaterdag 2 Mei tegen de Oslo Vikings. Een overwinning tegen de Noren betekent plaatsing in de halve finales voor de Amsterdammers van deze Europees competitie.
De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Sloten en de “kickoff” wordt om 14.00 verricht.

Overige football nieuws

The Dutch Dream

Vijf spelers, vijf verhalen, één droom: spelen in de NFL. ...

Read more