Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 63

Nationaal

Amsterdam doet weer mee in de eredivisie Basketball!

Apollo AmsterdamOp 2 juli 2012 is bekend geworden dat BC APOLLO Amsterdam komend seizoen als 10 e club de Dutch Basketball League zal gaan versterken. De inschrijving is, na een seizoen uit de eredivisie te zijn geweest, de kroon op het werk wat het afgelopen jaar is verzet om dit doel te bereiken.

All Star Gala 2011 in Landstede Sportcentrum

De Federatie Eredivisie Basketball (FEB) heeft het All Star Gala 2011 van de Dutch Basketball League toegewezen aan Landstede Basketbal. Het evenement vindt plaats op zondag 13 maart in het nieuwe Landstede Sportcentrum te Zwolle.

ABC Amsterdam start met ruime zege

Robert KrabbendamRegerend landskampioen ABC Amsterdam is het seizoen 2009/2010 zaterdagavond met een ruime zege begonnen. In het eerste competitieduel werd het bezoekende Upstairs Weert met 76-54 verslagen.

Man of the Match werd Robert Krabbendam met een knappe double double (15 punten en 11 rebounds). De pas 19-jarige Jessey Voorn maakte indruk met zijn goede spel tegen de Limburgers. Maar liefst 17 punten kwamen er van zijn hand tegen een grote nauwkeurigheid (slechts drie gemiste schoten).

Finale gaat gelijk op

Dunk van Robert Krabbedam - © Michael RosaDonderdag en zondag werden de eerste twee wedstrijden van de FEB eredivisie finale gespeelt.
Donderdag declaseerde Amsterdam Den Bosch door met 95-60 te winnen in Sporthallen Zuid.
In Den Bosch won de thuisploeg met 74-65 wat de stand in de best-of-seven serie op 1-1 brengt.

Dinsdag wordt in Sporthallen Zuid wedstrijd drie gespeelt.

Den Bosch bekerwinnaar

De basketballers van EiffelTowers Den Bosch hebben vandaag in het Topsportcentrum Almere wederom de beker gewonnen van Amsterdam.

Overige basketball nieuws

Amsterdam doet weer mee in de eredivisie Basketbal…

Op 2 juli 2012 is bekend geworden dat BC APOLLO Amsterdam ko...

Read more